Bcaa & glutamine powder

SynTech™

BCAA & Glutamine poeder van Syntech is een super “intra workout drink“ zonder suiker die onmiddellijk vóór, gedurende of onmiddellijk ná de training gedronken wordt.
BCAA en Glutamine geven je optimale ondersteuning bij het sporten en is een perfecte mix van de belangrijkste aminozuren!
Koop BCAA&glutamine bij Healthindustries.nl online of bij ons in de winkel.

Syntech BCAA poeder: L-Leucine, L-Isoleucine, L-Valine, L-Glutamine, Maltodextrine, Zuurteregelaar (Citroenzuur), Smaakstof (Sinaas), Zoetstof (Sucralose, Acesulfaam-K), Kleurstof (Beta-Caroteen)

Syntech BCAA poeder: 1 serving = Meng 1 maatschep (10g) met 200ml water. Neem 1 serving vóór, tijdens of na de training.

Syntech BCAA&Glutamine is een heerlijke drank voor elke sporter. Maar het gaat het natuurlijk om wat er nou in zit en waar het voor dient...
6,5g BCAA in de verhouding 8 : 1 : 1 - De BCAA’s behoren tot de groep van de essentiële aminozuren, die niet door het lichaam zelf aangemaakt worden. Daarom zijn ze van strategisch belang voor sporters.
5,2g Leucine
0,65g Iso-leucine
0,65g Valine

2g L-Glutamine - Glutamine wordt wereldwijd gebruikt door sporters in de atletiek, bodybuilding, kracht- en andere high intensity sporten, en door andere atleten die elke dag maximaal willen trainen.

Glutamine is een super aminozuur die bij diverse processen in het lichaam gebruikt wordt en volgens ons onmisbaar bij de fantatieke sporter.

Toevoegen aan Favorietenlijst

Aantal Maat Smaak Totaalprijs
300 gram € 29,90

Bestel