L-Carnitine

SynTech™

L-carnitine Syntech Nutrition

Wil je je vetbranding omhoog gooien en voor een strak figuur gaan?
Kijk dan niet verder. L-Carnitine van Syntech nutrition is zorgt voor een extra boost tijdens je cardio/krachttraining en helpt je bij het aftrainen om strand-klaar te worden!

Carnitine van Syntech bestaat uit:L-Carnitine Tartraat, Capsule (Gelatine), Verdikkingsmiddel (Microkristallijne Cellulose), Antiklontermiddel (Magnesiumstearaat)

L-Carnitine van Syntech gebruik:
1 serving = 2 capsules. Neem 1 serving 3 keer per dag 15 minuten voor een maaltijd of gebruik 4 capsules 30 minuten voor het sporten.

Bij Healthindustries raden wij carnitine aan bij een duurloop of een lange cardio training maar dus ook als verterker op je fatburner (Synedrine).
L-Carnitine wordt door het lichaam aangemaakt uit de aminozuren lysine en methionine.
Het komt voornamelijk voor in dierlijke producten zoals vlees, vis en zuivel. SynTech gebruikt L-Carnitine van hoogwaardige kwaliteit en zuiverheid.
L-Carnitine wordt wereldwijd gebruikt door mensen die bezig zijn met gewichtsmanagement en door sporters voor hun energiehuishouding.
De sleutelingrediënten per serving
1000mg L-Carnitine

Bij Healthindustries adviseren we vaak om L-carnitine van Syntech te combineren met een goede vetverbrander zoals Synedrine. Zo versterk je het effect van beide producten voor het maximale effect. Kijk naar onze combikoop om de beide producten van Syntech te matchen.

Toevoegen aan Favorietenlijst

Aantal Maat Smaak Totaalprijs
100 capsules € 16,90

Bestel