AminoXplode

MDY

Amino Xplode van MDY draagt bij aan optimale groei en herstel van de spieren en voorkomt dat jouw spieren onnodig lang beschadigd blijven na een zware training. De ampullen bevatten géén koolhydraten en géén vetten. Ook ideaal tijdens een caloriearm dieet.
Koop nu Aminoxplode bij Healthindustries Arnhem of bestel online Aminoxplode op Healthindustries.nl

Ingredienten van Aminoxplode MDY:water, zuurteregelaar: citroenzuur (E-330), natuurlijke smaakstoffen, zoetstoffen: aspartaam (E-951, bevat een bron van phenylalanine), acesulfaam K (E950), conserveringsmiddel: sorbinezuur (E-200), vitamines: B5 (calciumpantothenaat), B6 (pyridoxine-HCl), B1 (thiamine-HCl).

Hoe gebruik ik AminoXplode?Neem als aanvulling op je dagelijkse voeding, 1 ampul Amino X-plode per dag. Bij voorkeur innemen op een lege maag voor het slapen gaan of direct na het trainen met wat snelle koolhydraten. De inhoud van de ampul kun je mengen met water of vruchtensap, maar absoluut niet mengen met melk of melkproducten.

AminoXplode helpt je spieren super snel te herstellen vooral bij een hoge trainings intensiteit of trainingsfrequentie kan Aminoxplode de juiste keuze zijn om je herstel een flinke boost te geven.
• Aminoxplode ondersteunt een snel herstel van de spieren na elke training
• De vrije vorm aminozuren uit Aminoxplode hoeven niet meer verteerd te worden en kunnen daardoor direct in het lichaam worden opgenomen
• Bevat geen koolhydraten en vetten
• Stimuleert de hypofyse
• Unieke samenstelling van 10.000 mg L-vormige aminozuren per ampul
• Na een zware training zijn de spieren beschadigd. Als jij wil voorkomen dat jouw spieren niet goed herstellen, is het van belang om de algemene voeding aan te vullen door middel van de juiste supplementen. Amino Xplode ampullen bevatten vloeibare aminozuren die zorgen voor een optimaal herstel van beschadigde spieren. Zo wordt afbraak tegengegaan en neemt de spiermassa toe.
• Amino Xplode is een vloeibaar voedingssupplement dat per ampul maar liefst 10.000 mg vrije vorm aminozuren bevat. Aminozuren zijn de bouwstoffen van alle eiwitten in ons lichaam en zijn daarom onmisbaar. Aminozuren bevatten stikstof en zorgen voor een goed zuurstoftransport naar de spiercellen en gaan spierafbraak tegen. Deze vrije vorm aminozuren hoeven niet meer verteerd te worden en kunnen daardoor direct in het lichaam worden opgenomen. Voor spieropbouw is een goede combinatie van essentiële en semi-essentiële aminozuren van groot belang.
• Amino Xplode is het beste in te nemen op een nuchtere maag of direct na je training.
Koop nu Aminoxplode bij Healthindustries Arnhem of bestel online Aminoxplode op Healthindustries.nl

Toevoegen aan Favorietenlijst

Aantal Maat Smaak Totaalprijs
20 Ampullen € 34,90

Bestel