Creapure Creatine

SynTech™

Creatine van Syntech elite series is de beste Creatine op de markt. Syntech koopt de hoogwaardige creatine in en bestaat voor 100% uit Creapure® van AlzChem.
De meeste sporters gebruiken creatine als toevoeging bij het sporten om bijvoorbeeld meer kracht, spier energie en herstel te creëren.
Koop Creatine van Syntech bij Healthindustries.nl online of bij ons in de winkel.

Creapure® Creatine Monohydraat

Laad fase: neem 4 servings per dag gedurende de eerste 5 dagen.
Onderhoudsfase: vanaf dag 6, neem 1 serving per dag.

Creatine verhoogt de fysieke prestatie bij opeenvolgende korte high intensity oefeningen. De doelstelling van SynTech™ is om de veiligste en meest effectieve creatine in de wereld aan te bieden. Als het op puurheid, veiligheid en efficiency aankomt, dan is er geen andere type creatine die het niveau evenaart van Creapure®, gepatenteerd en wereldwijd erkend als het referentiepunt voor creatine.
 
 
Hoe werkt Creapure® Creatine?(1)
 
Creatine is een lichaamseigen stof die zich in elke menselijke cel bevindt. Het functioneert als een energie opslagplaats. In het lichaam wordt creatine gesynthetiseerd uit de aminozuren glycine, arginine en methionine. Dit gebeurt voornamelijk in de lever, de nieren en alvleesklier en wordt van daaruit via de bloedstroom naar alle cellen getransporteerd. Omdat bij alle processen die energie vragen creatine betrokken is, ontvangen de spieren, hersens en zenuwcellen grotere hoeveelheden hiervan. Creatine is voornamelijk betrokken bij spiercontractie
 
Alle lichaamscellen gebruiken adenosine trifosfaat (ATP) als energiebron. Wanneer een cel energie nodig heeft, wordt er één fosfaat van ATP gesplitst. Bij dit proces komt energie vrij en zet de “high-energy” ATP om in “low-energy” adenosine difosfaat (ADP). Het fosfaat dat gesplitst werd, verbindt zich met creatine waardoor er creatinefosfaat (CP) ontstaat. Creatinefosfaat geeft het fosfaat weer vrij aan de ADP, en dit proces “laadt” de ADP weer “op”, waardoor het weer ATP wordt. Dus met behulp van de energie opslagplaats creatinefosfaat, is het mogelijk om continue ATP te regenereren. Creatinefosfaat niveaus en de regeneratie van ATP spelen een sleutelrol wanneer het lichaam intensieve en herhalende inspanningen moet leveren. Het verhogen van het creatine en het creatinefosfaat niveau, versnelt de regeneratie van ATP wat direct tot de beschikbaarheid van meer energie leidt.

Creatine suppletie verhoogt de hoeveelheid creatine in spierweefsel
 
Oraal ingenomen creatine wordt door de darmen geabsorbeerd en gaat dan de bloedstroom in. Een lage dosering creatine zorgt binnen de twee uur voor maximale bloedplasma concentraties.
Er blijkt een bovengrens te zijn voor creatine concentraties in de spieren (~160 mmol per kg spier droge stof). Continue suppletie met grote hoeveelheden creatine zorgt niet meer voor een stijging van het creatine niveau in de spieren, en is daarom niet aangeraden.

Bronnen:
 
(1)     www.creapure.com
 
(2)     www.brianmac.co.uk/energy.htm 

Toevoegen aan Favorietenlijst

Aantal Maat Smaak Totaalprijs
400 gram € 25,90

Bestel