Crea-Trona Double Buffered

SynTech™

Crea-Trona® van Syntech is dubbel gebufferde Creapure®.
De beste creatine en extra sterk om je training naar het hoogste niveau te brengen.
Creatrona is geschikt voor elke sporter man of vrouw en houd geen onderhuids vocht vast.
Koop Creatrona bij Healthindustries.nl online of bij ons in de winkel.

Crea-Trona van syntech Ingrediëntenlijst

Crea-Trona® Dubbel Gebufferde Creatine, Geleermiddel (Gelatine), Antiklontermiddel (Magnesiumstearaat)

Aanbevolen gebruik

1 serving = 2 capsules. Neem 2 servings per dag, elke dag van de week.

Op Trainingsdagen: neem 1 serving 20 minuten vóór de training en 1 serving direct na de training.

Op Rustdagen: neem 1 serving ‘s morgens op nuchtere maag en 1 serving tussen de maaltijden in de namiddag.

Verpakking
120 caps = 60 servings

Crea-Trona® van Syntech is dubbel gebufferde Creapure® creatine. Het wordt geproduceerd bij het toonaangevende Duitse bedrijf AlzChem, waar tevens de befaamde Creapure® creatine wordt gemaakt.Syntech werkt al jaren met creapure uit Duitsland (duitse creatine).
 
Crea-Trona® van Syntech wordt verkregen door aan Creapure® een dubbele buffer toe te voegen, die bestaat uit natriumcarbonaat en natriumbicarbonaat, twee natuurlijke mineralen. Hierdoor ontstaat een alkalische pH-waarde (zuurtegraad) tussen 8 en 12.
 
Crea-Trona® is veel efficiënter dan andere creatines, ook efficiënter dan die met een alkalische pH-buffer (namelijk de kre-alkalynes), omdat die dubbele buffer voorkomt dat de pH-waarde in de spieren snel daalt gedurende training. Dit leidt tot een grotere trainingscapaciteit. Ook zorgt dit voor een sneller herstel van de oorspronkelijke pH-waarde na de training.
 
Uit die grafiek blijkt dat de gunstige pH-waarde niet alleen langer aanhoudt, maar ook stabieler is en dus een betere opname heeft. Die stabielere pH-neutrale omgeving zorgt niet alleen voor een betere opname (dus minder omzetting naar creatinine), maar werkt ook als een efficiënte melkzuurbuffer wat leidt tot betere sportieve prestaties.
 
Aangezien de opname door de spieren maximaal is met een minimale omzetting tot creatinine, hoeft er maar 3g Crea-Trona®per dag genomen te worden om een optimale werking te bekomen.
 
Wat zijn samengevat de voordelen van Crea-Trona® Double Buffered Creatine voor atleten?
Crea-Trona® werkt onmiddellijk vanaf de eerste dosering. Er is geen oplaadfase nodig!
Crea-Trona® verhoogt de explosiviteit en kracht.
Crea-Trona® is de ultieme melkzuurbuffer. Het neutraliseert het melkzuur het langst en het best zoals hierboven beschreven wordt. Hierdoor kan je langer trainen en je uithoudingsvermogen wordt beter. Vandaar dat Crea-Trona®geschikt is voor zowel kracht- als duursporters.
Met Crea-Trona® ondervind je geen neveneffecten meer, maar enkel de voordelen van creatine! Van creatine monohydraat was gekend dat het atleten kon dehydrateren en blessuregevoelig maken bij onvoldoende drinken. MetCrea-Trona® is vochtretentie verleden tijd.
Crea-Trona® is economisch, zowel in de aankoop als in het gebruik! 3g of 4 capsules Crea-Trona® per dag zorgen voor hetzelfde resultaat als 5g creatine monohydraat.

Toevoegen aan Favorietenlijst

Aantal Maat Smaak Totaalprijs
120 capsules € 24,90

Bestel