SynPro Pure Mass

SynTech™

Met SynPro Pure Mass brengt SynTech™ een overheerlijke shake die zeer effectief is om wat (massa) kilo’s bij te zetten. Synpropuremass is zeer effectief met de meest geavanceerde ingrediënten in een super shake die niet zwaar op de maag valt! Combineer Synpropuremass met Aesthetic whey en ProXtend en maak de weg vrij voor Kracht, spiermassa en spiervolume. Koop Synpropuremass bij Healthindustries.nl online of bij ons in de winkel.

Synpromass: Maltodextrine, Melkproteïnen Isolaat (80% Micellair Caseïne, 20% Native Weiproteïne), Dextrose, Weiproteïnen Isolaat, Smaakstof (Vanille), Ei-Albumine, Fructo-Oligosacchariden, Leucine, CLA-poeder, Isoleucine, Valine, Magnesium Oxide, Weiproteïnen Hydrolisaat, Zink Citraat, Nicotinamide (Vitamine B3), D-Calcium Pantothenaat (Vitamine B5), Cyanocobalamine (Vitamine B12), Pyridoxine Hydrochloride (Vitamine B6), Riboflavine (Vitamine B2), Thiamine HCl (Vitamine B1)

Synpromass Syntech:1 serving = meng 2 maatscheppen (125g) met 300ml water. Neem 2 tot 3 servings per dag, elke dag van de week.
 
Op Trainingsdagen: neem 1 serving tussen de maaltijden en 1 serving ná de training. Neem eventueel nog 1 serving in de avond.
Op Rustdagen: neem 1 serving in de ochtend tussen de maaltijden, 1 serving in de middag tussen de maaltijden en eventueel nog 1 serving in de avond.

SynTech™ zette SynPro Pure Mass op de markt met als doel een lichtverteerbare gainer uit te brengen, die gemakkelijk mengt in weinig water en die efficiënt massa opbouwt.

Bij Healthindustries is de Synpro pure mass shake het meest geadviseerd aan diegene die de kilo’s er niet zo makkelijk bij aan krijgt!

In Arnhem hebben we veel ervaring met SynPro Pure Mass. SynPro Pure Mass geeft de juiste calorieën uit eiwitten en koolhydraten en smaakt super! SynPro Pure Mass van Syntech is verkrijgbaar in Arnhem bij HealthIndustries of online op deze site www.healthindustries.nl

Synpro pure mass geeft extra calorieën voor de opbouw van meer (spier)massa, en gaat niet bij hardgainers niet op de buik zitten als vet.

De meeste fabrikanten of supplementen sites brengen gainers op de markt die calorierijk zijn, maar die voelen als bakstenen op de maag waardoor mensen misselijk worden en het niet weg krijgen. Die gainers bevatten dan wel een flinke dosis calorieën, maar ondermijnen de eetlust voor de volgende maaltijd(en). Het gevolg daarvan is dat de netto consumptie van extra calorieën uit normale voeding naar beneden gaat en dat moet je niet willen!

Met SynPro Pure Mass brengt SynTech™ een lekkere lichtverteerbare shake uit die gemakkelijk oplost in een kleine hoeveelheid water. In tegenstelling tot vele andere gainers kan je van SynPro Pure Mass gemakkelijk 2 tot 3 shakes drinken zonder dat de eetlust wordt geremd. Door de toevoeging van FOS (fructo-oligosacchariden, dit zijn oplosbare vezels) wordt de spijsvertering geoptimaliseerd.

SynTech™ gebruikt in de SynPro Pure Mass een exclusieve time-release matrix en er zijn BCAA’s aan toegevoegd. Die matrix bevat een scala van aminozuren en proteïnen, elk met een verschillende opnamesnelheid. Deze gaan van uiterst snel (BCAA’s, weiproteïnen hydrolisaat en weiproteïnen isolaat) tot snel (weiproteïnen concentraat), intermediair (ei proteïnen) en traag opgenomen (micellair caseïne). Door het toevoegen van extra BCAA’s bevat iedere serving SynPro Pure Mass maar liefst 7g BCAA’s!

SynTech™ voegde ook een ZMA complex toe aan de formule. Hard trainen kan tot een snelle daling van de zink- en magnesiumspiegels van sporters leiden. Tekorten aan zink en magnesium kunnen zorgen voor dalingen in de testosteronproductie, krampen, uitputting en lethargie. Onderzoeken bevestigen dat suppletie met ZMA kan leiden tot een verhoogde testosteronproductie.(1) (2) (3) (4)


Bronnen:
1) Brilla, Conte: Novel ZMA formulation increases anabolic hormones and strength in athletes. Sport Med Train and Rehab., November 14th 1998
2) Brilla, Conte: Effects of zinc-magnesium supplementation on muscle attributes of football players. Med and Sci in Sports and Excercise, vol.31, N5, May 1999
3) Biol Trace Elem Res. March 30 2010
4) Neuro Endocrinol Lett. 2007 Oct; 28(5): 681-5

Voor meer informatie over Synpro pure mass van Syntech kun je langs komen in onze winkel in Arnhem in de Weverstraat. We adviseren in Arnhem over vitamines en proteïnes en vooral een gezonde lifestyle! We adviseren onze klanten op het gebied van sportvoeding en vitamine al vanaf 2003 in Arnhem.

Toevoegen aan Favorietenlijst

Aantal Maat Smaak Totaalprijs
5000 gram

U bent vergeten een smaak te kiezen

€ 63,90

Bestel

Combi-deal

+

Voordeelprijs

€ 67,90

Bestel

Combi-deal

+

Voordeelprijs

€ 67,90

Bestel

Combi-deal

+

Voordeelprijs

€ 67,90

Bestel

Combi-deal

+

Voordeelprijs

€ 67,90

Bestel