Aesthetic Whey

SynTech™

Aesthetic Whey Syntech Nutrition

Aesthetic Whey van Syntech is een zuivere whey proteine shake die perfect geformuleerd is om de fanatieke sporter optimaal te ondersteunen in het herstel en opbouw van spieren.
De Syntech whey Blackline is een basic whey proteïne shake met extra’s eraan toegevoegd om het resultaat dramatisch te verhogen.

Koop Syntech whey bij Healthindustries.nl of bij ons in de winkel.

Aesthetic Whey van Syntech bevat:Weiproteïnen Concentraat (melk), L-Glycine, Creatine Monohydraat, Verdikkingsmiddel (Xanthaangom), Smaakstof, Zink Lactaat, Zoetstof (Sucralose), Emulgator (Soja Lecithine).

Bevat melk en soja. Kan gluten, schaaldieren, ei, sesam zaad, noten bevatten.

Aesthetic Whey gebruiksaanwijzing: 1 serving = Meng 1 maatschep (30g) met 200ml water. Neem 2 servings per dag, elke dag van de week.

Op Trainingsdagen: neem 1 serving ’s morgens bij het opstaan en 1 serving direct ná de training.

Op Rustdagen: neem 1 serving ’s morgens bij het opstaan en 1 serving in de middag tussen de maaltijden.

Aestetic whey mixt perfect en smaakt zeer goed, let op dat je deze prachtige whey shake mixt met water en absoluut niet met melk! Tenminste als je op het resultaat gericht bent…De Syntech whey is trouwens gewoon heel erg lekker wanneer je het met water aanlengt. Gebruik de whey proteine van Syntech Blackline samen met andere producten uit de Blackline serie om de effecten te vergroten. Zoals Aestrx en de Blackline Creatine maak je een complete set die je doelstellingen een stuk dichterbij brengt.

Aesthetic Whey is speciaal ontwikkeld voor atleten die hun lichaam willen vormen en aan een geweldige esthetische lichaamsbouw willen werken. Aesthetic Whey combineert de twee belangrijkste supplementen: Wei-proteïne en Creatine, aangevuld met Zink.
Aesthetic Whey proteïne draagt bij tot spiergroei en de ontwikkeling van droge spiermassa.
Creatine is een heel doeltreffend ingrediënt aangezien het de fysieke prestaties bevordert tijdens korte opeenvolgende en intense oefeningen, zoals gewichtstraining. Zink speelt een belangrijke rol bij de ontwikkeling van een atletisch lichaam aangezien het bijdraagt tot een normale eiwitsynthese en een evenwichtig metabolisme van vetzuren en koolhydraten. Het zink in Aesthetic Whey ondersteunt bovendien de normale testosteronwaarden in het bloed en helpt de cellen mee te beschermen tegen oxidatieve stress.
Aesthetic Whey is van uitstekende kwaliteit, smaakt heerlijk en lost makkelijk op. Het wordt snel door het lichaam opgenomen en is daarom het meest doeltreffend bij gebruik ‘s morgens voor het ontbijt en onmiddellijk na de training. Mix Aesthetic Whey dus gewoon lekker met water zodat het effect maximaal is.
De sleutel ingrediënten per serving
• Weiproteïnen Concentraat (WPC) – dit WPC wordt verkregen via ultrafiltratie op lage temperatuur (CFM). De fabricagemethode beschermt de proteïnestructuur tegen de warmte. Proteïne draagt bij tot spiergroei.
• 2.8mg Zink - zink ondersteunt de normale testosteronwaarden in het bloed.
• Slechts 2.2g Suikers
• 9.2g BCAAs en 7.4g Glutamine
• 4.5g Creatine - creatine bevordert de fysieke prestaties tijdens korte opeenvolgende en intense oefeningen, zoals gewichtstraining.


Deze Aesthetic shake van Syntech is the whey to go!

Toevoegen aan Favorietenlijst

Aantal Maat Smaak Totaalprijs
1800 gram

U bent vergeten een smaak te kiezen

€ 49,99

Bestel

Combi-deal

+

Voordeelprijs

€ 82,50

Bestel

Combi-deal

+

Voordeelprijs

€ 82,50

Bestel

Combi-deal

+

Voordeelprijs

€ 82,50

Bestel

Combi-deal

+

Voordeelprijs

€ 82,50

Bestel

Combi-deal

+

Voordeelprijs

€ 82,50

Bestel