ProXtend

SynTech™

ProXtend de Elite intra workout mix bestaat uit een strategische mix van “Waxy Maize” koolhydraten (de snelst opgenomen koolhydraten op de markt) en een massieve dosering van BCAA’s, Glutamine, Citrulline Malaat en Vitamines. ProXtend van Syntech is de shake die tijdens het trainen het beste zijn werk doet. Koop Proxtend bij Healthindustries.nl online of bij ons in de winkel.

Wasachtig Maïszetmeel (Waxy Maize), Glutamine, Leucine, Citrulline Malaat, Isoleucine, Valine, Voedingszuren (Natriumcitraat, Citroenzuur), Smaakstof (Tropisch Fruit), Zoetstof (Sucralose), Carthamus Tinctorius (Saffloer), Ascorbinezuur (Vitamine C), Nicotinamide (Vitamine B3), Pyridoxine Hydrochloride (Vitamine B6), Cyanocobalamine (Vitamine B12)

Proxtend Syntech: 1 serving =  meng 3 maatscheppen (42g) met 300ml water.Neem 1 serving vóór, tijdens of na de training.

ProXtend van Syntech is een “Intraworkout drink“ die je lichaam ondersteund voor optimale prestaties. Proxtend is een supermix van BCAA, Glutamine, Citruline en Waxymaize (vitargo variant). In Arnhem hebben we Proxtend gebruikt en het smaakt geweldig, mixt uitstekend en geeft super energie terwijl je spieren voorzien worden van de aminozuren! Proxtend van Syntech is verkijgbaar in Arnhem bij HealthIndustries of online op deze site www.healthindustries.nl

ProXtend is een sportdrank die heerlijk is en snel opneembaar oplosdrank, ontworpen voor everschillende takken van sport, of het nu kort en krachtig is of meer richting de lange duur. proXtend bestaat uit een strategische mix van “Waxy Maize” koolhydraten (de snelst opgenomen koolhydraten op de markt) en een massieve dosering van BCAA’s, Glutamine, Citrulline Malaat en Vitamines.

ProXtend, de ideale prestatiedrank voor kracht en duursporters. Bij Healthindustries Arnhem hebben we diverse atleten Proxtend geadviseerd met succes. Van Crossfit t/m wielrennen je kunt Proxtend breed in zetten om je prestaties te boosten of gewoon simpelweg de prestaties vast te houden tijdens trainingen en wedstrijden. Trailrunners, marathons lopers en alpinisten maar ook MMA atleten etc etc.

De Waxy Maize koolhydraten uit PropXtend zorgen voor quasi onmiddellijk beschikbare energie voor bloed en spieren. Uit onderzoek bleek dat de trainingsprestatie bij cycling 23% beter was bij proefpersonen die waxy maize gebruikten versus proefpersonen die andere koolhydraten gebruikten1. Waxy maize heeft een lage osmotische waarde, waardoor het dubbel zo snel de maagwand passeert. Waxy maize komt op deze manier snel in de darmen, waar het razendsnel verteerd en opgenomen wordt. Waxy maize is voor duursporters dus de ideale koolhydraatbron!

Citrulline Malaat in de ProXtend zorgt ervoor dat ammoniak en melkzuur (bijproducten van intensieve trainingen) sneller verwijderd worden, zodat er langer en intensiever getraind kan worden. Citrulline malaat ondersteunt de aërobe capaciteit.

Het derde ingrediënt, Glutamine, is toegevoegd aan Proxtend omdat bij intensieve inspanningen de spieren grote hoeveelheden glutamine verbruiken. Deze moeten zo snel mogelijk aangevuld worden, niet alleen om spierafbraak te voorkomen, maar ook omdat glutamine de belangrijkste brandstof is voor het immuniteitssysteem dat bij intensief en lang sporten onder druk kan staan. In een studie onder 200 sporters werden er aan twee groepen sportdrank aangeboden. De eerste groep kreeg een drank met glutamine en de andere een placebodrank. De groep die glutamine kreeg scoorde veel lager op infecties (81% geen infecties) dan de placebogroep (26% geen infecties)2. Tevens ondersteunt glutamine de glycogeensynthese en helpt het verzuring te verminderen.

Een ander essentieel ingrediënt in de ProXtend formule zijn BCAA’s. Bij intensieve trainingen kunnen de BCAA’s via de lever omgezet worden in glucose voor energie als er te weinig koolhydraten beschikbaar zijn. Bij zware duurinspanningen kan zo tot 15% van de totale energieaanvoer komen uit BCAA’s en die moeten ook aangevuld worden als je spierafbraak wil voorkomen. Bovendien zorgt suppletie met BCAA’s voor een toename van de inspanningstijd met 16% bij lange afstandslopers 3.

Om de sportieve prestaties te ondersteunen en spierherstel te bevorderen werden ook Vitamine B3, B6, B12enVitamine C toegevoegd aan de ProXtend van Syntech.

2) ProXtend, dé “Intra-Workout Drink” tijdens de krachttraining

ProXtend is ook een "Intra-Workout Drink" die spieropbouw gedurende de training maximaliseert door gebruik te maken van de bloedtoevoer naar de getrainde spier! Het lichaam pompt 15 tot 20 maal meer bloed naar de spieren gedurende de training dan in rust. Bloed is het transportsysteem dat de spieren voorziet van alle nodige voedingsstoffen om optimaal te groeien en te herstellen. Hoe meer voedingsstoffen er in de spier gepompt worden, hoe sneller spierafbraak vermeden wordt en hoe sneller spiergroei kan starten. Atleten kennen sinds lang de noodzaak van Pre- en Post-Workout voeding, doch door het niet voeden van de spier gedurende de training wordt een belangrijk spieropbouwend moment over het hoofd gezien. Het beste moment om spieren te voorzien van vitale voedingsstoffen is namelijk gedurende training wanneer de bloedtoevoer het hoogst is!

ProXtend bevat uitsluitend ingrediënten die snel en volledig opgenomen worden door de spieren: Waxy Maize, Citrulline Malaat, de essentiële BCAA aminozuren, Glutamine en Vitamines B & C. SynTech™ koos voor een massieve hoeveelheid BCAA’s van 7g, verdeeld in de juiste verhoudingen (3,5g leucine, 1,75g isoleucine en 1,75g valine)!

Voor meer informatie over Proxtend van Syntech kun je langs komen in onze winkel in Arnhem in de Weverstraat. We adviseren in Arnhem over vitamines en proteïnes en vooral een gezonde lifestyle! We adviseren onze klanten op het gebied van sportvoeding en vitamine al vanaf 2003 in Arnhem.

Toevoegen aan Favorietenlijst

Aantal Maat Smaak Totaalprijs
1260 gram

U bent vergeten een smaak te kiezen

€ 43,90

Bestel

Combi-deal

+

Voordeelprijs

€ 67,99

Bestel

Combi-deal

+

Voordeelprijs

€ 67,99

Bestel

Combi-deal

+

Voordeelprijs

€ 67,99

Bestel

Combi-deal

+

Voordeelprijs

€ 67,99

Bestel