SynTsize Pump

SynTech™

SynTsize Pump is een pre-workout van Syntech uit het Elite gamma. Alleen de hoogste kwaliteits ingredienten zijn samengesteld in Syntsizepump. Ervaar een verhoging van de explosieve kracht, een groter spiervolume, optimale ATP-productie met ondersteuning van sneller herstel. SynTsizepump is gemaakt voor jou! Koop Syntsizepump bij Healthindustries online of bij ons in de winkel.

Syntsizepump Ingrediëntenlijst:
Dextrose, Arginine Alfa-Ketoglutaraat, Crea-Trona™ Dubbel Gebufferde Creatine, Beta-Alanine, Citrulline Malaat, Taurine, Smaakstof (Tropisch Fruit), Leucine, Tyrosine, Voedingszuur (Citroenzuur), Paullinia Cupana (Guarana), Iso-Leucine, Theobroma Cacao (Theobroma), Valine, Zoetstof (Sucralose), Kleurstof (Chinoline Geel)

Syntsizepump: Aanbevolen gebruik 1 serving = meng 2 maatscheppen (20g) met 400ml water 20 minuten vóór de training.

Verpakking
600g = 30 servings
Smaken
-Tropical
-Fruit Punch

Syntsizepump is het Elite pre-workout formule van Syntech nutrition. Een heerlijke smaak, een combinatie van alleen maar super ingredienten die hun nut al lang bewezen hebben.
In Arnhem hebben we ook Syntsizepump gebruikt en het smaakt geweldig, mixt uitstekend en geeft een heerlijke pomp en energie! Syntsizepump van Syntech is verkijgbaar in Arnhem bij HealthIndustries of online op deze site www.healthindustries.nl


SynTsize Pump is naast AestrX bij HealthIndustries het meeste succesvolle product op het gebied van het op een hoger niveau brengen van de training.

Productinfo
5g Double Action NO Complex – SynTsize Pump combineert 3g Arginine Alfa-Ketoglutaraat met 2g Citrulline Malaat. Arginine alfa-ketoglutaraat wordt in het lichaam omgezet in stikstof! Meer stikstof verhoogt de bloedtoevoer naar de spieren en versnelt daarmee het herstel en geeft je de pomp tijdens en na het trainen. Dus meer stikstof betekent meer spiergroei, betere pomp en een beter herstel. Citrulline malaat is een zoutvorm van het aminozuur citrulline. Deze speelt een belangrijke rol in de NO-balans en andere metabole processen. Citrulline malaat zorgt voor een betere zuurstofhuishouding in de spiercel en verhoogt ook het hergebruik van melkzuur en zorgt voor de aanmaak van energie in de spiercellen. Citrulline malaat verhoogt de aërobe ATP-productie in de spiercellen en zorgt voor een merkbare vermindering van de vermoeidheid en een toename van de aërobe prestaties. Met Citrulline malaat gebeurt de heraanmaak van fosfocreatine tot 20% sneller. Dit betekent dat je sneller recupereert tussen verschillende gewichtstrainingssessies door waardoor je spieren sneller groeien. De combinatie van arginine AKG en citrulline malaat is uiterst efficiënt voor meer spierpomp en een verbeterd uithoudingsvermogen.

- 3g Crea-Trona® – dubbel gebufferde, ultrapure creatine voor meer kracht en versnelde spiergroei. In plaats van alkalyne creatine te gebruiken, koos SynTech™ voor Crea-Trona®, de meest stabiele creatine in het zure milieu van de maag en die bovendien een nog betere opname heeft. De natriumbicarbonaatbuffer in Crea-Trona® zorgt tevens voor ondersteuning van de lichaamseigen bicarbonaatbuffer, resulterend in betere prestaties tijdens intensieve trainingen. Volgens de fabrikant geeft het product een optimale werking vanaf 3g. Met Crea-Trona® heb je dus 100% opname en geen vochtretentie, ideaal voor de toename van kracht en droge spiermassa.

- 2g BCAA Blend – aanwezig in de ideale verhouding 2:1:1. BCAA’s maken ongeveer 1/3 van onze spiermassa uit en spelen een belangrijke rol bij het maken van spiermassa en het voorkomen van spierafbraak ten gevolge van intensieve trainingen.

- 2g Beta-Alanine – Beta-alanine is een melkzuurbuffer die de carnosine-concentraties in de spieren verhoogt. Een verhoogde carnosine-concentratie zorgt ervoor dat spiervermoeidheid op een heel effectieve manier door verschillende biochemische mechanismen wordt uitgesteld. Een verhoogde carnosine-concentratie is nuttig voor elk type atleet. Duursporters hebben minder snel verzuring en een verbeterd uithoudingsvermogen. Ook de explosieve kracht en piekkracht op het einde van een langdurige inspanning worden positief beïnvloed, evenals een toename in trainingscapaciteit en energie. Krachtsporters verbeteren met beta-alanine het herstel, hebben een optimale doorbloeding van de spieren en een verbeterd spieruithoudingsvermogen.

- 1,5g Taurine – Taurine is een belangrijke brandstof voor de spieren en de hersenen. Dit aminozuurachtig ingrediënt ondersteunt de afbraak van melkzuur, waardoor het uithoudingsvermogen toeneemt en sportprestaties ondersteund worden.

- 1,8g Energy & Mental Focus Blend bestaande uit 500mg Guarana, 500mg Theobromine en 800mg Tyrosine – deze stoffen hebben verschillende sportondersteunende eigenschappen: ze verhogen de concentratie, verbeteren de reactiesnelheid en alertheid en helpen vermoeidheid uit te stellen.
Voor meer informatie over Syntsizepump van Syntech kun je langs komen in onze winkel in Arnhem de weverstraat. We adviseren in Arnhem over vitamines en proteïnes en vooral een gezonde lifestyle

Toevoegen aan Favorietenlijst

Aantal Maat Smaak Totaalprijs
600 gram

U bent vergeten een smaak te kiezen

€ 54,99

Bestel