Spirulina Poeder Bio Raw

MATTISSON HEALTHCARE

Waar is Spirulina goed voor?
Biologische Spirulina van Mattisson is een alles kunner, die door heel veel Healthyminded mensen gebruikt wordt om de stofwisseling optimaal te ondersteunen.
Koop jou potje biologische Spirulina poeder nu in onze Healthindustries Arnhem shop of bestel makkelijk online biologische Spirulina op Healthindustries.nl

Wat bevat biologische Spirulina van Mattisson?
Allergenen
Spirulina Kan van nature sulfiet bevatten.
Ingredienten
100% Biologische Spirulina (Arthrospira platensis).
Spirulina kan in uitzonderlijke gevallen een allergische reactie veroorzaken.
Voedingswaarde per 100 g
Energie 1420 kJ / 336 kcal
Vet 1 g
waarvan verzadigd 0.5 g
Koolhydraten 13 g
waarvan suikers < 0.1 g
Vezels 5.1 g
Eiwitten 66 g
Zout 0.9 g
Vitamine B12 170 mg 6800%*
Ijzer 6.6 mg 47%*
Jodium 1800 μg 1200%*
Chlorofyl 1179 mg


* % RI: Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ/2000 kcal)

Hoe gebruik en bewaar ik spirulina poeder?
Meng 2x daags een maatschep met biologische spirulina poeder (ca. 3 gram) met water of vruchtensap. Je kunt Spirulina heel goed gebruiken in je eiwit shake of mix spirulina door je groenten en fruit smootie. Let wel op dat Spirulina een sterke smaak heeft en dus de spirulina smaak afgeeft aan jou smootie.
Bewaar je Potje Spirulina poeder op een droge donkere plek.

Wat is Spirulina?
Biologische Spirulina is een echte superfood! Spirulina poeder wordt gemaakt van de zoutwateralg en is bijzonder voedzaam. Het poeder is ideaal en makkelijk om te mixen met shakes of smoothies of gewoon spirulina met water.
Spirulina (Arthrospira platensis) is een microscopisch blauwgroen spiraalvormig algje. Sinds 1970 wordt Spirulina onder gecontroleerde condities geteeld in speciale buitentanks in verschillende landen. Mattisson Spirulina Poeder heeft een deels gebroken celwand.


Waarom zou ik Spirulina in men smootie mixen?

+Spirulina is rijk aan vitaminen
+Spirulina is rijk aan Jodium
+Spirulina rijke bron van Chlorofyl
+Spirulina zit hoog in hoogwaardige plantaardige eiwitten. De eiwitconcentratie in Spirulina zit ongeveer tussen de 60 en 70%.
+Sprirulina bevat ook ijzer. Ijzer is belangrijk voor je energie.
+Spirulina is ook rijk aan vitamine
+Veel mensen gebruiken Spirulina om te detoxen (chlorofyl).
+ Spirulina past heel goed in een eiwitrijk dieet die gericht is om vet te verbranden. Omdat spirulina Jodium bevat is dat positief voor je stofwisseling en vitaliteit.
+Spirulina kan heel goed samen gebruikt worden met Chlorella en bijvoorbeeld gersten gras en tarwegras.


Moet ik nu spirulina of chlorella gebruiken?
Chlorella is niet hetzelfde als spirulina en spirulina is niet hetzelfde als chlorella. Maar spirulina en chlorella hebben wel veel overeenkomsten. spirulina en chlorella bevatten beide veel choloryl, eiwitten en ijzer. Maar toch kunnen Chlorella en spirulina elkaar goed aanvullen. Chlorella is gewoon completer als het gaat om de antioxidaneten zoals
Zeaxantine, luteïne en beta caroteen maar clorella zit lager in de eiwitten en aminozuren dan spirulina. En spirulina is weer rijk aan jodium terwijl jodium niet zit in clorella. Dus waarom niet combineren? Chlorella en spirulina kunnen elkaar goed aanvullen en kunnen beide als poeder gebruik worden in een super gezonde groen mean green smootie.

Koop jou potje biologische Spirulina poeder nu in onze Healthindustries Arnhem shop of bestel makkelijk online biologische Spirulina op Healthindustries.nl

Toevoegen aan Favorietenlijst

Aantal Maat Smaak Totaalprijs
125 gram € 10,95

Bestel