HealthIndustries Informatie

Healthindustries.nl is onze 24/7 webshop. Je bent van harte welkom in  onze webshop of in onze HealthIndustries winkels.

Healthindustries.nl is de website van HealthIndustries Arnhem. We willen middels deze site klanten goede producten bieden die wij aan huis bezorgen of op te halen zijn bij onze vestiging in Arnhem Centrum. Je kan profiteren van extra scherpe aanbiedingen die alleen online op Healthindustries.nl staan en alvast kijken en oriënteren voordat je in onze winkel komt of online bestelt. Wij zijn echte winkeliers die al jaren advies geven over alles wat maar met supplementen, gezondheid en sport te maken heeft.

Je kunt producten bij ons producten afhalen die je online hebt besteld en betaald of we sturen het rechtstreeks naar jouw adres. HealthIndustries winkels zijn 7 dagen per week open met uitzondering van de feestdagen, onze webshop HealthIndustries.nl is 24/7 open alleen verzenden we 6 dagen in de week wanneer je voor 16:00 hebt besteld met uitzondering van de nationale feestdagen.

 

We werken bij Healthindustries.nl met premium merken zoals:

Solgar Vitamins, Solgar is wat ons betreft "het" merk op het gebied van vitaminen, mineralen, kruiden extracten en aminozuren.

Syntech Nutrition is een topmerk op het gebied van sportsupplementen. Syntech onderscheid zich door uitsluitend met zuivere natuur stoffen te werken die speciaal geformuleerd zijn voor de intensieve sport(st)er.

Berry de Mey Nutrition is een leuk en fris sportsupplementen merk die vooral werkt met Pure Source basisstoffen. Kwaliteit en hoogwaardige supplementen staan centraal bij Berry de Mey Nutrition.

AlkaVitae is de specialist in het zuur/base gehalte in de voeding en in  supplementen. AlkaVitae brengt toonaangevende producten op de markt die het base stimuleren zodat je een gezonder en fitter leven kan leiden.

Bragg Applecider Vinegar, Mattisson en ander kwaliteits merken zijn bij ons verkrijgbaar.